Simone van Trier

Simone van Trier is een professionele,  ervaren en veelzijdige moderator en presentatiecoach. Opgeleid aan de Hotel Management School Maastricht. Journalistiek gevormd in haar loopbaan. Al 25 jaar werkt ze met grote en kleine gezelschappen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast was ze 20 jaar nieuws anchor voor L1TV en L1Radio.

Haar bijdrage kenmerkt zich onder andere door haar vergaande voorbereiding. Ze gaat op zoek en houdt vast aan het resultaat dat de opdrachtgever met een bijeenkomst voor ogen heeft. Ze is kritisch op de wijze waarop de sprekers zich tot dat resultaat verhouden. Met alle sprekers stemt ze persoonlijk hun bijdrages af. Ze denkt graag intensief mee over de vorm van een bijeenkomst, de volgorde van sprekers en de interactie met de deelnemers.

Simone van Trier brengt een aantrekkelijke dosis positieve energie en heeft een scherp oog en oor voor hetgeen gezegd en getoond wordt maar laat niet na helder te benoemen wat tussen de regels bedoeld en gevoeld wordt. Ze is in staat een discussie tot de kern terug te brengen. Hoofd- en bijzaken te scheiden. Simone is ervan overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot ieder succes en dat wil zeggen met aandacht en respect voor elkaar en elkaars achtergrond luisteren, kijken én spreken. Talen: Nederlands, Engels & Frans.

Simone van Trier

Eigenaar Dat spreekt