Use case 13

After Harvest

Verhogen van voedselveiligheid en verminderen van voedselverspilling

De Use Case After Harvest werkt aan een geautomatiseerd proces van oogst tot expeditie, met een specifieke focus op robot gestuurde oogst en het verminderen van menselijke invloeden. Het hoofddoel is het verbeteren van voedselveiligheid en het verminderen van voedselverspilling.

Dit project is gericht op het ontwikkelen van een geavanceerde post-oogst robot die het oogst- en transportproces in de agrifood revolutioneert. Door de nadruk te leggen op het verminderen van menselijke interactie, het verbeteren van de voedselveiligheid, en het terugdringen van voedselverspilling, zetten we een grote stap naar efficiëntere en duurzamere methoden.

We werken aan de integratie met bestaande oogstrobots en ontwikkelen een transportsysteem dat soepel tussen de rijen planten door beweegt. Ook wordt er gebruik gemaakt van geautomatiseerde geleide voertuigen (AGV's) die het transport van geoogste gewassen optimaliseren. Er wordt voortdurend ingezet op de doorontwikkeling van de hardware van de robot om maximale betrouwbaarheid en functionaliteit te garanderen.

Betrokken koplopers

Neem contact met ons op

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en we praten je graag bij.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.