Word ook een Grow Engineer!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de technologie en agrifood?

Zoek niet verder

Word een Grow Engineer

Stel je voor: jij bent een Grow Engineer en helpt mee de toekomst van de landbouw vorm te geven met de nieuwste technologieën. En het mooie is, dat kan zomaar werkelijkheid worden! Als Grow Engineer combineer je technologie en agrifood om een efficiëntere en duurzamere wereld te creëren. Je ontwerpt slimme irrigatiesystemen, beheert sensoren voor gewasmonitoring en programmeert oogstrobots. Jij loopt voorop in de revolutie van onze voedselproductie!

De kansen:

Waarom jouw bijdrage telt:

Je start niet alleen een carrière, maar maakt een echte impact op hoe we de wereld voeden. Met Precision Farming verhogen we de opbrengst per hectare en bevorderen we duurzame toepassingen. Omarm je passie voor technologie en duurzaamheid, sluit je aan bij ons en revolutioneer de landbouw!

Meer info?

We nemen graag contact op!

Ben je geïnteresseerd om jouw carrière als Grow Engineer bij NXTGEN Hightech Agrifood te starten? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Over NXTGEN Hightech

Bedrijven achter NXTGEN Agrifood

NXTGEN Hightech is een programma van zeven jaar dat met veel verschillende vooruitstrevende bedrijven hard werkt aan slimme oplossingen in verschillende domeinen. Dwars door deze domeinen heen, spelen de systeem technologieën, systems engineering en smart industry, een cruciale rol . Onderstaande bedrijven zijn betrokken binnen het domein Agrifood en helpen je graag voorruit! 

De Koplopers