NXTGEN HIGHTECH live partnerevent

Tijdens het NXTGEN HIGHTECH live partnerevent op maandag 26 september a.s. in Postillion Bunnik staat het elkaar écht ontmoeten centraal!

In een inspiratievolle middag focussen we op het heden én de toekomst… We staan nu in de startblokken, maar waar staan we over 10 jaar?

We starten het programma met een netwerklunch. Ontmoeten is hierin het sleutelwoord.

Na de lunch staat een inspirerend programma op de planning met o.a. de essentie van smart industry en systems engineering, maar ook met concrete projectvoorbeelden. Wat draagt het project bij aan onze toekomst? Waarom is dat nou juist zo interessant? En… waar staan we met onze ontwikkelingen over 10 jaar? NXTGEN HIGHTECH focust immers op: “De nieuwe generatie hightech equipment voor toekomstige generaties.”

Het geheel sluiten we af met de bekendmaking van de nieuwe programmadirecteur en een netwerkborrel om gezamenlijk te vieren dat we kunnen starten!

Wij verwelkomen jullie dan ook graag om dat samen met ons te doen.

Tot ziens op maandag 26 september a.s. in Postillion Bunnik!


(De voertaal tijdens het evenement is Engels)

23 juni 2022

Definitieve toekenning Nationaal Groeifonds voor NXTGEN HIGHTECH

25 april 2022

Minister Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat bezoekt NXTGEN HIGHTECH partner LeydenJar en het NXTGEN HIGHTECH programma.

14 april 2022

NXTGEN HIGHTECH ontvangt 450 miljoen uit Nationaal Groeifonds voor nieuwe generatie hightech apparatuur voor toekomstige generatie Nederlanders.